Citatul zilei:

Daca nu ai ajuns inca la nici o concluzie e semn ca te scalzi in prea multa confuzie.


Andy Szekely

10 tactici de productivitate

 

Categoria

Comentarii  

 
0 #92 geo
Citat
 
 
+1 #91 alis
esti o sursa de vie de inspiratie!
indemni la exercitiu gindirii si la actiune!
atunci cind mintea emite un gind ,care mai apoi incepe sa capete contur si stare ,poate fi controlat in actiune dar daca gindul emis este nociv si doresti sa-l indepartezi poti controla la fel de mult indepartarea lui ??sunt energii universale si sunt ginduri nocive care odata emise devin obsesive si pot sa detina ele controlul asupra unei actiuni.actiune a la care ajungi si te indeamna este aceea de-a ...nu actiona in directia respectiva-.
a doua intrebare este daca preiei controlul asupra emotiilor tale, asupra gindirii si actiunilor tale,daca ajungi la o stare permanenta de constientizare (greu de atins ,dealtfel) in starea de relaxare iti mai poti elibera "constiint a" sau mai poti avea creativitate intr-o stare aproape permanent analista si controlata?
indemni in contextul actual al societatii la o prioritizare si la o programare a timpului.cum se poate impaca aceasta cu o necesitate a individului de-a evada de rigorile societatii si de-a deveni un spirit liber??
Citat
 
 
+1 #90 Lucian
E bun Andy.Are un discurs viguros,tonic,p lin de umor si simplu.Si,mai ales vede bine tipicul nefericit al discursului interior,si il demonteaza piesa cu piesa.Multumesc !
Citat
 
 
0 #89 daniela
Sunt unele lucruri pe care le faci automat dar nu esti constient ca le faci iar Andy te ajuta sa gandesti metodic si sa te observi din alte perspective si sa evoluezi pentru tine si petnru cei din jur.
Citat
 
 
0 #88 Iulian Ursache
Multumesc Andy pentru experientele umane pe care le-am trait de cand merg la cursurile tale,sau iti citesc materialele.Mul te bucurii si succese in continuare!...
Citat
 
 
+1 #87 johnny
Felicitari Andy pentru blog! Si multumesc mult pentru materiale.Spor la treaba in continuare!
Citat
 
 
0 #86 dacianpribeanu
Fiind interesat de dezvoltarea abilitatilor de comunicare, am cautat pe net elemente care sa ma conduca la realizarea acestui obiectiv. Am ascultat multi traineri, primul fiind chiar Andy!
Mi-am spus, Andy gandeste si vorbeste extraordinar, insa de vreme ce am dat de prima data peste el, asteptarile mele, asa cum ma obisnuise viata ma conduceau la gandul ca voi descoperii trainari din ce in ce mai valorosi.
Si pe masura ce ascultam alti si alti traineri, gandul mi-se intorcea la Andy si la comparatia cu el!
Multi vorbesc bine, insa diferenta e ca Andy te face sa iei atitudine !
Andy, imi lasi impresia ca incerci sa creezi o cheie care sa descida toate usile tuturor sufletelor receptive !
Citat
 
 
0 #85 Casandra
Pentru cei care sunt la inceput de drum, preocupati de cariera si dezvoltarea lor personala, acest site este ca un indrumator care le arata de unde s aporneasca pentru a ajunge und eisi doresc.
Felicitari, faceti o treaba buna!
Citat
 
 
0 #84 Raluca T.
Ma inspira extraordinar ce spui! Bravo si multumesc!
Raluca
Citat
 
 
+1 #83 Angela Iasi
Aceste 10 tactici de productivitate reprezinta pentru "cine are urechi de auzit" inca un dar generos din partea lui Andy ca si Codul RAI, ACME, Cea mai "tare" ; metoda de stabilire a obiectivelor etc. Vreau sa spun ca am avut din nou parte de o proba de analiza, sinteza si prietenie. Multumesc
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează